Menjador

El servei de menjador està gestionat íntegrament per Ecomenja – Menjadors escolars ecològics. L’escola compta amb cuina pròpia.

  • Alumnes fixos: pels alumnes que es quedin a dinar cada dia el preu és de 6,20 €/dia.
  • Alumnes fixos discontinus: pels alumnes que es quedin a dinar un mínim de dos dies a la setmana* el preu és de 6,20 €/dia.
  • Alumnes eventuals: pels alumnes que es quedin ocasionalment el preu és de 6,80 €/dia.

*Sempre els mateixos dies.

Si per qualsevol motiu un alumne no es queda a dinar, cal comunicar-ho abans de les 9.30h del matí i se’ls descomptarà del rebut. Es pot comunicar per telèfon o mitjançant un missatge de WhatsApp (indicant nom de l’alumne i curs) a la coordinadora del servei. El seu telèfon és el 682 15 15 24, i el seu horari d’atenció és cada dia de 9h a 9.30h.

Aquí podeu consultar la resta de normativa i funcionament del menjador, així com baixar el full d’inscripció al servei de menjador.

Les beques de menjador concedides pel Consell Comarcal són gestionades des dels Serveis Socials de l’Ajuntament, en coordinació amb l’escola.

Menú mensual

Podeu consultar el menú del mes al web de l’AMPA, on trobareu un PDF amb les diferents variacions del menú (vegetarià, sense gluten, sense ou, sense lactosa…):

▶️ http://www.ampamogent.cat/menu-del-mes/

Si us subscriviu al canal de Telegram de l’escola rebreu, cada matí, el menú del dia: https://t.me/mogent