Exposicions orals del 2n i el 3r trimestre

A continuació trobareu les exposicions orals del segon i del tercer trimestre de 6è B. Són molt variades i molt interessants.

Gerard Las – Gossos de raça Golden Retriever
En Gerard ens ha explicat les característiques del Golden Retriever i també ens ha commogut explicant-nos anècdotes sobre el seu gos.

Dafne Caro – El ball
A la Dafne li agrada molt ballar i fa classes per aprendre diferents estils. Ens ha explicat algunes dades interessant i ens ha fet una demostració de les seves habilitats.

Nicolàs Cervera – E-sports
En Nicolàs ens ha explicat què són els e-sports, quins va ser el primer torneig de videojocs, ens ha parlat d’alguns videojocs famosos i quins són els millors equips.

Noa Lechuga – Competició
La Noa ha triat parlar sobre un tema que per a ella és molt important: les competicions. Des de ben petita que li agrada ballar i ho fa molt bé. Ens ha explicat què són les competicions, com es prepara per a una competició i ens ha parlat de la seva experiència amb el seu grup de ball.

Martina Costa – Snoopy
A la Martina li agrada molt un personatge molt famós: el gos Snoopy. Ens ha parlat sobre el seu creador, la seva història i evolució, fama, animació i pel·lícules, personatges i ha acabat explicant-nos per quin motiu ha triat fer aquesta exposició.

Marta Camino – Gustave Eiffel
La Marta ha investigat sobre un personatge conegut per les seves gran obres: en Gustave Eiffel. Ens ha explicat què va fer, quines són les seves obres més conegudes, ens ha parlat de la seva família i ha finalitzat explicant-nos la seva tria.

Judith Bonillo – La taula periòdica dels elements
La Judith ens ha fet una exposició oral per poder entendre bé una classificació una mica complicada: la taula periòdica dels elements. Ens ha parlat sobre què és, quins elements la composen, com es classifiquen els diferents elements, la seva història i altres taules. És un tema una mica complicat que ella ens ha fet molt fàcil!

Daniel Subirats – La bicicleta
En Daniel ens ha fet la seva exposició oral sobre les bicicletes perquè li agraden molt. Ha investigat sobre qui les va crear, el seu ús al llarg del temps, els components de la bici, els tipus de bicis i altres curiositats.

Rita López – Missatges feministes amagats darrere les cançons
La Rita ha triat un tema que ha generat molt de debat posterior a la classe. Ens ha introduït en els missatges que s’amaguen darrere de les cançons. Durant la seva exposició oral ens va anar explicant què és el feminisme i ens ha presentat diferents cançons i artistes que amaguen missatges darrere de les cançons que composen.

Noa González – Tanabata
La Noa és una apassionada del Japó i de la seva cultura. Per a la seva exposició oral ha triat la llegenda de Tanabata i ens n’ha explicat tots els detalls: què és, quan es celebra, el calendari amb el que es relacions, com es celebra i altres curiositats i per acabar ens ha comentat per què ha triat aquest tema.

Bruno Vallès – L’espai
A en Bruno li interessa molt el mon que l’envolta i ens ha parlat sobre l’espai. Ens ha explicat què és, què hi podem trobar i altres curiositats que li han cridat l’atenció: la temperatura a l’espai, la unitat de mesura de la temperatura i què es respira a l’espai.

Valèria Bassa – Els hàmsters albins
La Valèria té una mascota molt peculiar a casa seva. Ens ha volgut explicar quin és aquest animals i les seves característiques. Entre moltes dades que ha investigat i comparat, també ens ha explicat com els podem diferenciar, com n’hem de tenir cura i per què li agraden.

Liam Quintàs – Els virus d’ordinador
A en Liam li agraden molt les noves tecnologies, entre d’altres els ordinadors i ens ha volgut exposar quelcom molt important per a poder-los utilitzar. Ha triat parlar-nos sobre els virus, però no dels humans, sinó dels tecnològics. Ens ha explicat què són, com funcionen, per què els fan servir, ens ha parlat dels virus més famosos i del més perillós i hem après com podem prevenir que els nostres dispositius tinguin virus.

Mario Alonso – La F1
En Mario és un apassionat de la fórmula1 i ens ha transmès tots els seus coneixements sobre aquest esport tan famós. Ens ha explicat en quin any es va crear, ens ha parlat dels diferents circuits que existeixen a diferents països, d’alguns dels pilots actuals més coneguts, dels cotxes més reconeguts i dels equips més destacats.

Ivet Pretel – Diferents plataformes per veure sèries i pel·lícules
La Ivet és una gran aficionada a veure sèries i pel·lícules i ens ha explicat com podem fer per veure’n més que les que fan per la televisió. Ens ha explicat quines són les plataformes més conegudes, qui les va crear i quan van arribar a Espanya, ens ha parlat de les seves característiques, n’ha comparat el serveis i preus i ens ha donat la seva opinió personal sobre aquestes.

Victòria Fernández – Nikola Tesla
La Victòria ens ha descobert un personatge molt important que va fer descobertes molt importants: en Nikola Tesla. Ha investigat sobre diverses informacions personals, ens ha explicat les aportacions que ha fet a la humanitat, ens ha explicat diferents coses que li van passar al llarg de la seva vida, ens ha parlat sobre els diferents premis i reconeixements que va rebre i sobre una persona amb la que va mantenir una gran rivalitat.

Valentina Díaz – Maquillatge i roba
A la Valentina li agrada molt la moda i tot el que està relacionada amb ella. Per a la seva exposició oral ha triat parlar-nos del maquillatge i de la roba. Al llarg de la seva exposició ens ha parlat de diferents tipus, estils i marques de maquillatge i roba i ha destacat les iniciatives de marques que no testen els seus productes amb animals. També ens ha donat la seva opinió sobre les diferents marques que li agraden.

Categories EP6