Exposicions orals 4t A (segon trimestre)

Pol Garrido Perarnau
En Pol ens ha fet viatjar fins al continent Americà. Hem descobert el país de Xile. La seva situació costums, menjars i cultura. Ens ha agradat poder descobrir aquest país!

Guiu Reyes
En Guiu ens ha explicat la importància de l’esport femení,  quin esport és més practicat per dones que per homes… i a més a més hem pogut conèixer a la Montse Martínez. 

Joel Planas
En Joel ens ha fet recorre per la història dels videojocs. Com ha canviat tant ràpid aquest món? Si voleu veure-ho mireu el vídeo! 

Alejandro Deza
L’Alejandro ens ha explicat què són els pulmons i la seva importància.  També ens ha explicat les sis diferents malalties associades als pulmons.  Molts de nosaltres en algun moment de la vida ho hem patit. Molt interessant de saber-ho! 

Berta Reyes
La Berta ens ha fet tota una demostració de tot el que sap del patinatge. Inclús hem pogut veure com patina ella! Mireu el vídeo i la podreu veure! 

Víctor Rodríguez
En Victor ens ha explicat què són les abelles i la importància que tenen en el nostre planeta. Escolteu-lo i quan veieu una abella no la mateu, les necessitem! 

Marçal Abad
Com es nota que en Marçal li agraden els cotxes. Ens ha explicat tots els cotxes clàssics i l’evolució que han anat tenint!  us agraden els cotxes? Doncs si és així mireu l’exposició. 

Leire Carrillo
La Leire ens ha exposat els ossos panda. Són uns animals molt dolços i molt interessants. Hem après moltes coses d’aquest animal. 

Clara González
La Clara també ens ha fet l’exposició oral sobre un animal però aquest cop era sobre les Ninfes. La Clara en té dues a casa i si voleu escoltar quin so fan.. ho trobareu al vídeo! 

Inés Rivera 
La Inés ens ha explicat tot el que sap sobre els cangurs! Els cangurs són animals que sempre ens creen molta simpatia. Però vosaltres sabieu que hi havia un cangur que és deia Roger? Era un cangur molt forçut! 

Nora Carvajal
Avui la Nora ens ha fet saliva molt! Ens ha explicat el món de la xocolata! Hi ha molts tipus de xocolata. Ens ha explicat les diferències i les característiques. 

Adrià Molero
L’Adrià ens ha explicat qui és la Greta, quines característiques té i pel que lluita conjuntament amb la seva família. Però a més a més, ens ha mostrat fotografies del concert que van  que es deia la Greta i els trihumans.

Per veure les exposicions orals heu d’accedir a l’espai privat per a famílies, identificant-vos amb l’usuari i la contrasenya de l’escola (@families.mogent.cat).

Categories EP4