Exposicions orals de 6è B

Comencem amb les primeres exposicions orals del curs de la classe dels Signes del zodíac. Aquest curs els nens i les nenes estan molt emocionats perquè faran la seva última exposició oral a l’escola. A continuació trobareu els vídeos de les exposicions orals que han estat protagonistes aquest primer trimestre. Esperem que les gaudiu tant com ho hem fet nosaltres.

Mireia Ciudad – Les constel·lacions i els signes del zodíac

La Mireia va optar per aquest tema perquè li va agradar molt que triéssim aquest nom per a la nostra classe, ja que a ella li interessava molt. Ens va parlar sobre l’astronomia, les constel·lacions, l’astrologia i els signes del zodíac entre altres coses.

Zuriñe Tello – Els dracs de Komodo

La Zuriñe ens va parlar del seu animal preferit: els dracs de Komodo, un animal ben curiós del que vam aprendre moltes curiositats.

Martí Cabeza – L’Antiga Grècia

En Martí ens va donar a conèixer l’Antiga Grècia. Ens va parlar de quan va començar, de la seva situació, de les polis, dels monuments, de què van inventar, de què menjaven i com vestien… Tot plegat molt interessant.

Pol Camarena – Moto GP

En Pol és un gran aficionat a les motos i ha volgut compartir amb nosaltres la seva passió per les curses de Moto GP. En sap molt i va explicar-nos les característiques principals d’aquesta competició.

Joana del Val – Naruto

La Joana és una gran lectora i ens va parlar d’una de les sagues de llibres que més li agraden a ella: Naruto. Ens va parlar del seu autor, dels llibres i la sèrie, dels personatges i tot el que li atrau.

Ricard Arcas – La NASA

A en Ricard li crida molt l’atenció tot el que està relacionat amb l’exploració de l’univers i ens ha fet la seva exposició sobre la NASA. Ens ha explicat què és, els viatges i altres dades curioses.

Javier  Guzmán – Pokémon

En Javier està molt a la moda i ens ha parlat de Pokémon. Ens ha explicat què és un Pokémon, qui l’ha inventat, quins tipus hi ha i dels videojocs.

Enhorabona a totes i tots!

Per veure les exposicions orals heu d’accedir a l’espai privat per a famílies, identificant-vos amb l’usuari i la contrasenya de l’escola (@families.mogent.cat).