Exposicions orals 4t A

Aquest trimestre  hem fet les següents exposicions orals:

Júlia Gómez: Ens ha introduït al futbol femení.  Ens ha explicat tota la trajectòria del futbol femení fins arribar a l’actualitat!

Marc Sanjuan: En Marc ens ha explicat què és l’handbol, les seves normes, la pilota i la seva evolució al municipi de la Roca.

Mireia Serra: La Mireia ens ha explicat moltíssimes coses dels ornitorincs.. en sabíem molt poquetes coses i ara gràcies a la Mireia se’ns ha despertat l’interès per aprendre més coses sobre aquest animal.

Pol Calvo: En Pol ens ha fet veure la pèrdua que estem patint amb el Delta de l’Ebre. Ens ha explicat la seva geografia, la gastronomia i les activitats econòmiques.

Ivet Perales; La Ivet ens ha introduït al món de les lectures amb el llibre ” Contes de bona nit per a nenes rebels”. Ens ha explicat aquelles històries que més li han agradat a ella i que més valora.

Ingrid Costa: La Ingrid ens ha endinsat dins d’un món ple de música. Ens ha explicat la història del piano, la cítara, el miocardi i moltíssimes coses més!

Albert Subirats:  L’Albert ens ha fet una volta amb patinet, explicant-nos tots els estils de patinets que hi ha,  les proteccions que necessitem  i la seva història.

Per veure les exposicions orals heu d’accedir a l’espai privat per a famílies, identificant-vos amb l’usuari i la contrasenya de l’escola (@families.mogent.cat).

 

Categories EP4