Exposicions orals 4t/5è C

Durant aquest curs els nens i nenes de 4t/5è C, hem pogut gaudir de les exposicions orals dels nostres companys i companyes.

Alguns ens han parlat dels seus esports i esportistes preferits com el Gerard que ens parlava de l’esquí, la Vinyet de les acrobàcies, la Daniela del patinatge i en Pol del Cristiano Ronaldo.

D’altres ens han explicat coses sobre els seus instruments preferits, el de la Júlia, és el violí i el de la Maria Merchan el piano.

També hem pogut descobrir coses molt interessants sobre allò que els agrada als nostres companys i companyes, com el Pere, que és un enamorat dels gats o la Jana i el Nil que els hi agraden molts els gossos i a més, aquest últim ens parlava de la importància de l’adopció.

A més hem pogut descobrir coses sobre artistes i personatges famosos gràcies a la Maria Garcia que ens ha parlat de l’Aitana d’Operación Triunfo i l’Oriol del grup musical Txarango.

Finalment també hem tingut la sort de descobrir coses interessants sobre temes diversos. La Leire ens ha descobert coses de Netflix, el David sobre l’espai, la Laia dels tsunamis, la Clara dels oceans, la Ivet de les Aurores Boreals, l’Ayla de l’Anime, l’Arnau de l’univers Marvel, el Mario del retinoblastoma i la Sofía de l’autor J.R.R. Tolkien.

Han estat unes exposicions molt interessants. Esperem que les gaudiu tant com nosaltres.

[sc name=”exposicions”]