Les exposicions orals d’en Nacho, en Martí i la Nayara

En Nacho, en Martí i la Nayara Guillén ens han fet la seva exposició oral durant el tercer trimestre. Quin tema han escollit?

En Nacho ha escollit un tema que li agrada moltíssim: en Harry Potter. Ens ha parlat l’argument d’aquestes novel·les fantàstiques, els protagonistes, l’escola on es situen algunes pel·lícules i un petit resum dels 7 llibres.

En Martí ens ha parlat de l’època romana: quan va existir, la llegenda que hi ha darrere de la fundació de la ciutat de Roma i com ho explica la història, la divisió de la societat romana, l’imperi Romà i la seva extensió i els edificis més importants de les ciutats.

La Nayara ens ha fet descobrir, a molts i moltes, l’airbag amb la seva exposició oral. Ens ha explicat que és i per a què funciona, quan funciona, l’any de la seva invenció… Fins i tot, ens ha ensenyat un vídeo d’allò més interessant, on podem veure tot el que ens ha explicat.

Temàtiques molt interessants! Felicitats per la reina feta!

Per veure els vídeos de les exposicions orals heu d'accedir a l'espai privat per a famílies, identificant-vos amb l'usuari i la contrasenya de l'escola (@families.mogent.cat).