Les exposicions orals d’en Nacho, en Martí i la Nayara

En Nacho, en Martí i la Nayara Guillén ens han fet la seva exposició oral durant el tercer trimestre. Quin tema han escollit?

En Nacho ha escollit un tema que li agrada moltíssim: en Harry Potter. Ens ha parlat l’argument d’aquestes novel·les fantàstiques, els protagonistes, l’escola on es situen algunes pel·lícules i un petit resum dels 7 llibres.

En Martí ens ha parlat de l’època romana: quan va existir, la llegenda que hi ha darrere de la fundació de la ciutat de Roma i com ho explica la història, la divisió de la societat romana, l’imperi Romà i la seva extensió i els edificis més importants de les ciutats.

La Nayara ens ha fet descobrir, a molts i moltes, l’airbag amb la seva exposició oral. Ens ha explicat que és i per a què funciona, quan funciona, l’any de la seva invenció… Fins i tot, ens ha ensenyat un vídeo d’allò més interessant, on podem veure tot el que ens ha explicat.

Temàtiques molt interessants! Felicitats per la reina feta!

[sc name=”exposicions”]