Últimes exposicions orals de l’Univers

Hem acabat les exposicions orals de la classe de l’Univers! Durant l’últim trimestre del curs hem descobert noves coses interessants gràcies als companys i companyes que ens han fet les seves exposicions.  Esperem que gaudiu molt de totes elles!

Leire Carrillo: El husky siberià

La Leire és una enamorada dels gossos. Li agraden tant que ha decidit parlar-nos sobre el gos que té la seva tieta. És un husky siberià, un gos ben especial.  La seva tieta el té un des de que era un cadell i se l’estima molt. Ens va explicar l’origen d’aquesta raça de gos, els tipus de gossos, les seves característiques i com has de fer per tenir cura de la seva salut, higiene i alimentació. Teniu un husky i perfeccionar els vostres coneixements? Us esteu plantejant tenir-ne un o simplement també sou amants dels gossos i voleu saber-ho tot sobre ells? Escolteu a la Leire i acabareu sent uns experts. Bravo Leire!

Delisa Zejna: El Titanic

La Delisa ens ha preparat una exposició oral molt interessant sobre un gran vaixell amb una història espectacular. Segur que alguns de vosaltres ja el coneixereu: ens va parlar sobre el Titanic. Ens va explicar moltes curiositats sobre aquest mític vaixell. Sabeu qui en va ser el constructor i quant van trigar a construir-lo? Sabeu que era un vaixell gegant per l’època en que es va fer i que hi podien viatjar moltíssimes persones? Voleu saber què va passar en el seu viatge cap a la ciutat de Nova York? Si esteu interessants en saber què se n’ha fet d’aquest vaixell, pareu l’orella a la Delisa.

Inés Rivera: Els conills

A la Inés li agraden molt els animals i aquest curs ha triat fer la seva exposició oral sobre els conills, un animalets molt graciosos. Ens ha explicat les seves característiques, com es desplacen, què mengen, on viuen i com es reprodueixen. Ens ha descobert detalls molt interessants com que els conillets acabats de néixer s’alimenten de llet materna però que en poc temps ja poden menjar i que les femelles poden tenir cries entre 2 i 3 vegades a l’any, d’entre altres curiositats. La Inés tan adorable com els protagonistes de la seva exposició!

Joel Planas: El gos

En Joel està envoltat de gossos, sent passió per ells. Primer ens ha posat al dia de diverses informacions sobre aquests magnífics mamífers: l’origen del seu nom, les parts de la seva anatomia, les races del món, els anys de vida, les mides, la fisionomia, els seus sentits…  També ha estat molt interessant que ens doni a conèixer a tres gossos molt famosos. Però el que més ens ha agradat ha estat que ens presenti a la seva família de 4 potes: la Guiness, el Roc, la Rufa, el Floc i el Quisso.  Gràcies Joel per presentar-nos als teus gossos. Són genials!

[sc name=”exposicions”]