En Carlo, la Mariona, la Laia, l’Adriana, en Ricard i les seves exposicions orals

En Carlo, la Mariona, la Laia Batlles, l’Adriana i en Ricard ens han fet la seva presentació oral durant el segon trimestre. Quin tema han escollit?

En Carlo ens ha parlat sobre els extraterrestres i tot el que envolta aquest tema tan desconegut. La seva exposició oral ha anat acompanyada d’efectes de so i, fins i tot, moments en què demanava la participació dels seus companys.

La Mariona ens ha fet conèixer el món dels olis essencials: què són, per a què serveixen, com s’utilitzen i quins altres components els acompanyen. Fins i tot ens ha portat petites mostres.

A la Laia Batlles li agrada molt el pàdel i ens ha volgut parlar sobre aquest esport tan de moda. Hem pogut conèixer les normes, el vestuari i també els esportistes més famosos que practiquen aquest esport.

L’Adriana ens ha portat Mamma Mia a l’escola. Ens ha fet conèixer aquest musical tan famós, transformat en dues pel·lícules que li agraden moltíssim. També vam tenir l’oportunitat d’escoltar un parell de cançons.

En Ricard ens ha parlat de Karate Kid, ja que li agrada molt. Hem pogut veure la sèrie cinematogràfica i també com s’ha tornat a recuperar en l’actualitat. Es coneix tots els actors que han format part de Karate Kid.

Us convido a escolar-los, ja que us agradaran molt!

Molt bona feina, nois i noies!

[sc name=”exposicions”]