Les exposicions orals de la Laia, en Javi, la Duna, la Berta i la Naiara

Durant el segon trimestre la Laia Martínez, en Javi, la Duna, la Berta i la Naiara Trulla han realitzat la presentació de la seva exposició oral. Les temàtiques han estat d’allò més diferents i hem après moltíssimes coses.

La Laia té el cor robat pels cats i ens ha fet la seva exposició sobre aquests animals felins. Explica uns detalls d’allò més interessants.

En Javi és un apassionat dels cotxes i ha fet la seva exposició oral sobre els cotxes Bugatti. Ha fet una recerca molt específica sobre aquesta marca tan coneguda.

La Duna ens ha parlat sobre el feminisme i ho ha fet d’una manera molt especial, amb cançons i vídeos. Gràcies a aquests hem après molts conceptes que ens han ajudat a reflexionar molt.

La Berta ens ha parlat dels vehicles. Ens ha fet una petita volta per la història, després ha fet un estudi de mercat i també ens parla sobre la contaminació.

La Naiara i el Montseny. Va escollir aquest tema perquè passeja molt per aquesta muntanya que té tan a prop de casa. Ens explica molts detalls sobre la situació, flora, fauna, cims…

Us recomano que aneu a veure-les, ja que han fet un molt bon treball!

Felicitats nois i noies!

[sc name=”exposicions”]