Exposicions orals del 2n trimestre de la classe de 4t-5è D

Aquest segon trimestre hem pogut gaudir de les exposicions orals de 9 nens i nenes de la classe de Nova York.

Aniol Arumí: 10 dones importants de la història.

L’Aniol ens ha parlat de deu dones importants que van fer història però que no són molt conegudes. Ens ha explicat que abans les dones no tenien vot ni podien ser allò que volien, aquestes dones van lluitar i van canviar aquella injustícia.

Arnau Consuegra: Lego hidden side.

L’Arnau ens ha explicat un Joc que es diu Lego hidden side, es tracta de muntar un Lego i a través de l’app pots utilitzar un joc interactiu molt divertit. Fins i tot pots caçar fantasmes!

Iker Rivera: La cori.

L’iker ens ha presentat a la Cori, un bull dog francès que només té un any i ja sap fer molts trucs, com per exemple donar la pota.

Judith Bonillo: Mini 650.

A la Judith li agrada molt navegar i un dels seus vaixells preferits és el mini 650, ens ha parlat de la mini transat, una regata molt important i d’algunes innovacions tècniques. 

Martí Forca: Els Pingüins.

El Martí sap moltes coses dels pingüins, ens ha explicat on viuen, que mengen, com es reprodueixen… i fins i tot com eviten el fred!

Martí Cotes: Les smart cities.

Sabeu que és una smart city? El Martí ens ha parlat de ciutats que són smart cities i ens ha explicat com es fan aquestes ciutats i que podem fer per tenir-les. 

Noa González: Kimetsu no yaiba.

La Noa ens ha parlat d’una sèrie que està basada en una època històrica Japonesa i explica les aventures d’uns personatges ben peculiars. No ha faltat l’acció i els elements sobrenaturals.

Ziva Zamora: Les adopcions.

La ziva ens ha parlat de les adopcions d’animals, adoptar és una oportunitat per nosaltres i una segona oportunitat per l’animal. Ara ja sabem on hem d’anar!

Zuriñe Tello: Adopt me.

La Zuriñe ens ha presentat un videojoc de mascotes que consisteix en cuidar-les molt. N’hi ha de molts tipus i es poden fer canvis, però has d’anar amb compte perquè hi ha estafadors que te les poden prendre! 

Totes elles molt interessants!!

[sc name=”exposicions”]