Exposicions orals del 2n trimestre dels nens i nenes de 4t-5è B

Aquest segon trimestre hem treballat molt, i les exposicions orals també demostren la motivació i la dedicació dels nens i nenes. Aquí us les presentem!

La Joana ens va demostrar que és una gran aficionada als llibres de Geronimo Stilton, ens va fer grans recomanacions que tindrem en compte!

En David ens va explicar un munt de curiositats del Lego, molt més que un joc de construcció!

La Dafne ens va explicar trucs i ens va ensenyar les principals eines per saber utilitzar el Tik- Tok!

En Jordi Castaño ens va deixar bocabadats amb la línia del temps que va crear, explicant-nos les parts principals de la història de la humanitat. L’hem penjat a la classe i ens va molt bé per situar-nos a la història i entendre on som ara.

En Martí ens va explicar els animals aquàtics en perill d’extinció, la feina que tenim d’ara endavant per protegir-los i per conservar els ecosistemes. Som el futur i ho sabem!

L’Ona ens va ensenyar curiositats de l’ukelele, un instrument originari de Hawai i que li agrada molt!

L’Iván ens va fer una classe magistral sobre els forats negres, un tema molt desconegut,  però molt interessant a la vegada, quantes coses ens queden per aprendre de l’univers!

L’Íker és un gran aficionat a la col·lecció de l’Agus i els monstres i així ens ho va demostrar. Qualsevol que l’escolti segur que començarà a llegir un dels llibres!

L’Ivet ens va fer una exposició sobre Andalusia, una terra que estima molt perquè hi té família. Va acabar l’exposició ballant una sevillana, tots i totes ens vam emocionar, per veure la seva passió, les seves ganes i la seva estima cap aquesta tradició.

L’Èric mostra una gran afició pels dinosaures i va ser un plaer escoltar-lo i aprendre tant sobre aquests animals que van viure al planeta Terra fa milers d’anys!

[sc name=”exposicions”]