Les exposicons orals de 2n-3r D – (2n trimestre)

Aquest trimestre ja s’ha acabat, i aquí tenim totes les exposicions orals dels nens i les nenes que han exposat aquest segon trimestre.

[sc name=”exposicions”]

L’Alex ens ha explicat el seu poble de Galícia i totes les seves tradicions! Ens ha ensenyat un ball tradicional, ens ha encantat!

 

 

 

 

 

L’Andrea ens ha explicat els jocs de taula. És una fan dels jocs de taula li encanten i en coneix moltíssims! Si mireu l’exposició ho podreu veure!

En Gerard ens ha explicat el joc dels escacs, les normes, les peces i algunes de les partides. Hem après molt, ara només ens toca practicar-ho!

En Madaix ens ha ensenyat el gran món dels cotxes! Ho sap tot dels cotxes i tots les models que hi ha al mercat. Ens ha portat tots els cotxes de joguines que té a casa! En té moltíssims!

La Martina ens ha explicat coses sobre els Beagles, sabeu per què? Doncs perquè la Martina en té un a casa i se l’estima moltíssim! Si mireu el vídeo aprendreu moltes coses.

La Naiara ens ha explicat com és la Nala el seu gos pastor Alemany i ens ha anat explicat com ha anat creixent i com l’han anat educant. Mireu els vídeos!

L’Ona ens ha ensenyat el gran món de les autocaravanes. Ens ha ensenyat els diferents tipus que hi ha, coses importants i alguns dels seus viatges preferits. Ens ha encantat!

En Pol ens ha explicat tres dels grans invents de la humanitat. Sabeu quin són..? Doncs mireu el vídeo i ho descobrireu!

I per acabar tenim a la Yaiza! La Yaiza ens ha explicat el gran món dels dinosaures i tot els tipus e dinosaures que hi havia. És un tema que ha creat moltíssimes preguntes!