Les exposicions orals de la classe de l’Anime

En Noel, en Martí, la Carlota, la Thaïs, l’Anahí i la Lara, alumnes de l’Anime han anat fent les seves exposicions orals. Han estat molt diverses i interessants.

Cadascú parla d’allò que li interessa i és per això que pels que les escoltem són de gran riquesa. Tant et poden despertar unes ganes immenses de viatjar a Menorca o Califòrnia, com de fer-te una llet calenta amb mel, com de tastar un bon vi o descobrir misteris sense resoldre d’unes pedres ben intrigants. Un dia ens endinsem en reptes solidaris i un altre aprenem moltes més coses sobre el món de l’animació, ben relacionat amb el nom de la nostra classe.

Aquests són els alumnes que han presentat de moment les seves exposicions. Esperem que en gaudiu tant com nosaltres.

[sc name=”exposicions”]

Categories EP6