Les exposicions orals de la Celia, en Dídac i en Marc

La Celia, en Dídac i en Marc Mondejar ens han fet la seva presentació oral durant el primer trimestre. Quin tema han escollit?

La Celia ha escollit parlar-nos sobre el “slime”. Ens ha explicat un munt de coses: què és, 10 curiositats, les reaccions del nostre cervell quan el manipulem i amb el sistema nerviós, com es pot fer i conservar i els tipus que hi ha.

En Dídac ens parla de la història de “the Grefg” un jove youtuber que comparteix vídeos sobre jocs. Hem fet un petit viatge per la trajectòria d’aquest noi i ens ha explicat que és el més important de tot aquest món.

En Marc ha fet la seva exposició oral sobre els Schnauzers, ja que és la seva raça de gossos preferida. Hem descobert quina mida va ser la primera a existir, d’on provenien els primers Schnauzers i quina era la seva feina, la seva tasca a la 1a Guerra Mundial, els colors de pèl que poden tenir i com els defineixen ara.

Us convido a escolar-los que us agradaran molt!

[sc name=”exposicions”]