Exposicions orals del 1r trimestre dels nens i nenes de 4t-5è B!

Durant el primer trimestre hem gaudit d’unes exposicions orals molt interessants amb les quals hem après moltes coses noves.

La Marta va ser la primera i ens va parlar de Pau Casals, de com va començar a tocar el violoncel i com va esdevenir un músic mundialment conegut.

La Maria ens va transportar a una expedició arreu del món en busca d’animals en perill d’extinció. Ens va deixar bocabadats amb tots els animals que ens va presentar i la cura que cal tenir perquè no desapareguin!

En Jordi ens va mostrar la seva gran afició en el món del futbol i ens va presentar jugadors de molts equips i de diferents llocs del món!

En Daniel ens va fer una exposició del Taekwondo, ens va ensenyar algunes de les regles d’aquest esport, també com són els seus entrenaments i algunes fotos de les competicions on ha participat.  Està fet tot un esportista!

La Noa ens va explicar ple de curiositats del Minecraft, un videojoc que fa anys que juga i que n’és tota una experta!

Finalment la Queralt ens va parlar d’en Pau Donés, un músic que ens va deixar aquest passat 2020, però que ha fet moltíssimes cançons i el seu llegat quedarà per sempre, vam acabar amb una última cançó del seu últim disc que de ben segur molts coneixeu:  Eso que tú me das.

[sc name=”exposicions”]