Exposicions orals del 1r trimestre de la classe de New York

Aquest primer trimestre hem pogut gaudir de les exposicions orals de 6 New Yorkers!

Xavi Sánchez: Stranger things.

La sèrie preferida del Xavi es diu “Stranger things“. Una història que arrenca als anys 80 i que li agrada sobretot perquè explica que amb la unió de l’amistat i la família es pot arribar molt lluny. Fins i tot es pot derrotar el pitjor dels monstres.

Valentina Díaz: Ariana Grande.

La Valentina admira molt a l’actriu i cantant Ariana Grande. El seu somni és convertir-se en una gran cantant com ella. Fins i tot ha cantat un trosset d’una cançó.

Joel López: La Lia.

El Joel ens ha parlat de la seva gossa Lia. Hem pogut veure fotos i vídeos i ens ha explicat que hem de fer si volem tenir un gos d’aquesta rassa.

Jan Cebrián: El meu gos.

El Jan també ens ha parlat de gossos, dels mastins. Hi ha moltes varietats i són molt i molt grans. El seu diu Piro. El voleu conèixer?

Carla Guerrero: Els gats.

La Carla s’estima moltíssim els seus gats, el Tró, el Floqui i la Mixi.  Ens ha explicat que dos d’ells els va adoptar en un cafè que té una sala on pots tocar gats i fer adopcions. Fins i tot hi ha veterinari!

Arnau Reyes: Triatló.

L’Arnau ens ha explicat que és un triatló, hem après les diferents varietats i les disciplines que s’han de dominar per poder-hi participar. També ens ha explicat que és un Iron man. Ja s’està preparant per poder-hi participar algun dia!

Moltes felicitats a tots i totes!

[sc name=”exposicions”]