Exposicions orals del 1r trimestre de la classe de l’Univers

Durant el primer trimestre han fet les seves exposicions orals els següents alumnes:

Oriol Paz: El sistema solar

L’Oriol va ser qui es va estrenar fent la seva exposició. Ens va fer la seva primera exposició oral sobre un tema relacionat amb el nom de la nostra classe. Ens ha explicat els planetes que conformen el Sistema Solar, sobre el Sol, la Terra i la Lluna i els moviments de rotació i translació. Va ser una exposició oral fantàstica!

Ona Maza: Els tritons

L’Ona es va estrenar amb una exposició sobre un animal ben desconegut per a la majoria de nosaltres: els tritons. Són uns petits animalons que tenim ben a prop i que estan en perill d’extinció. Voleu saber-ne més? Escolteu l’Ona amb molta atenció perquè ens ho explica tot molt bé!

Adrián Sánchez: Els taurons

L’Adrián va triar fer la seva primera exposició oral sobre uns animals que li agrada molt: els taurons. Ens va parlar sobre quin tipus d’animal són, on viuen, quines parts té el seu cos, les seves dents, com cacen, espècies de taurons… Va ser molt interessant i vam aprendre moltes coses. Genial Adrián!

Gael Suárez: L’atletisme

En Gael ha volgut fer l’exposició oral sobre un esport que coneix molt bé: l’atletisme. El practica amb els seus amics i ha volgut compartir amb nosaltres per quins motius li agrada tant. Ens ha semblat molt interessant!

Daniela Duarte: Badalona

La Daniela ha fet una exposició oral sobre la seva ciutat natal: Badalona. Ha compartit amb nosaltres per quin motiu ha triat aquest tema i a continuació ens ha explicat moltes dades interessant sobre aquesta ciutat, una de les més grans de Catalunya. Què sabeu sobre Badalona? Si voleu conèixer aquesta bonica ciutat i algunes curiositats, escolteu amb atenció la Daniela. Coneix Badalona molt bé!

Felicitats a tots i a totes. Heu fet una gran feina!

[sc name=”exposicions”]