Fem un bon esmorzar de Nadal!

Aquest Nadal diferent també us proposem activitats diferents. Encara que hi hagi la Covid rondant per les nostres vides, el Nadal sempre és una època màgica i especial, i nosaltres no volem perdre’ns aquesta tradició tan bonica! És per això que el dia 21 farem un esmorzar, cada classe en el seu horari i en el seu espai, però us proposem uns esmorzars nadalencs ben sans i divertits! Aquí teniu algunes idees! 

 

Coca de Nadal: fes una coca amb la recepta que més t’agradi, però no t’oblidis de fer-li una forma d’arbre que representi el Nadal! La pots decorar com vulguis, segur que estarà boníssima i serà molt original!

 

 

Pare Noel de fruita: sigues original i fes la forma que vulguis amb les fruites que tinguis! Un pare Noel, un arbre de Nadal, una estrella, la corona dels reis mags…

 

 

Galetes de Nadal: fes galetes amb la recepta que més t’agradi, però recorda posar-li alguna guarnició de Nadal! Mira quins rens més divertits!

 

 

Arbres de fruita: amb les fruites que vulguis fes un arbre de Nadal ben guarnit i divertit! Sigues original que segur que et sortirà molt bé!

 

I per aquells que vulguin, també es poden portar els tradicionals esmorzars nadalencs: turrons, neules, polvorons…

 

Bon profit… i bones festes!