La Berta i la Judit fan l’exposició oral en confinament

Encara que estem en confinament, la Berta i la Judit Merino no han deixat passar l’oportunitat i ens han enviat el vídeo amb la seva exposició oral.

La Berta ens ha explicat la festa de sant Antoni Abat, més coneguda com els 3 tombs, ja que ella participa amb la seva família. Ens ha explicat perquè se celebra, quan és la festa (cada poble o ciutat la celebra en diferent data), com es preparen abans de començar, com es vesteixen les persones que hi participen, com es pot participar en aquesta festa i un cop acaben que fan. També ens ha ensenyat un vídeo on podem veure un tros dels 3 tombs.

La Judit ha escollit el tema del bàsquet, ja que és l’esport que ella practica. Ens ha explicat l’origen d’aquest esport, l’objectiu i les regles del joc, el club de bàsquet de la Roca (on ella juga), el nombre d’equipacions que tenen i per últim a qui es considera el millor jugador de la història. Fins i tot ens ha ensenyat fotografies del seu club.

No us perdeu les seves exposicions orals perquè han fet molt bon treball i de ben segur que us agradaran.

Felicitats pel vostre esforç noies!

Categories EP3