Més exposicions orals del 2n trimetre de 4t A

Aquí tenim algunes de les exposicions que ens quedaven del segon trimestre.  Trobarem algunes exposicions orals que vam fer a la classe abans del confinament i algunes des de casa! Comencem!

Tenim en Dídac que ens explica la seva vivència a la magnífica ciutat de Marràqueix. És un privilegiat, ha estat al desert i ha pogut conèixer moltes coses sobre la cultura marroquina.

Aquí tenim a l’Adriana que ens ha endinsat al magnífic món de la xocolata! Ens explica els diferents tipus de xocolata que podem trobar i d’on surt i com la fan. Vosaltres sabeu d’on surt la xocolata? Doncs mireu el vídeo que l’Adriana ens ho explica molt bé.

Just abans de marxar la Ivet ens va explicar  tot el que havia investigat sobre el Coronavirus. Ens va agradar molt com ho va explicar i ara potser tots som conscients del que estem passant.

La Zuriñe des de casa ens ha endinsat en el gran món dels velociraptors. Vosaltres sabeu qui són? Escolteu a la Zuriñe que ens ho explica molt i molt bé!

I per acabar la Noa ens ha explicat els animals mitològics. Ens ha explicat què són, les característiques i en quines pel·lícules el podem trobar! Voleu veure on podem trobar animals mitològics? Doncs endavant!

 

Categories EP4