Exposicions orals 4tB

En Daniel ens va parlar sobre els diferents tipus de Land Rovers més importants. Ens va explicar les característiques generals de cada un. Ens va transmetre molt bé una de les seves passions. Fins i tot ens va ensenyar uns vídeos sobre algunes experiències viscudes amb aquests tipus de cotxes!

Ens va encantar Daniel!

En Martí Cotes ens va parlar d’un tema molt interessant pel nostre medi ambient, els cotxes elèctrics. Ens va explicar què són, com funcionen, com es carreguen, quins tipus hi ha, els diferents preus i models,…

A tots ens va encantar el tema i com ho va fer. No us ho podeu perdre!

La Vinyet ens va parlar sobre les protectores d’animals. Ens va donar molta informació que generalment és molt desconeguda. Si t’agraden els gossos i no en pots tenir un per falta d’espai o temps hi ha diferents opcions, no només l’adopció. És un tema molt interessant que a continuació podreu veure.

Moltes gràcies Vinyet!

En Pol ens va parlar sobre un viatge que va fer l’any passat a Tenerife. Li va agradar tant aquesta illa que ens ha volgut explicar tot el que va visitar i veure amb l’ajuda d’unes fotografies molt boniques. A més a més també ens va informar sobre característiques important de l’illa, com la seva superfície i habitants.

Ens va encantar Pol!

La Victòria ens va fer una exposició oral sobre la música. Ens va explicar moltes coses sobre aquest tema tant interessant. Com per exemple: quan es va crear, quins van ser els primers instruments i músics, els diferents tipus de música,…Fins i tot ens va ensenyar les fotografies dels instruments que ella toca, que no són pocs!

Molt bé Victòria!

 

 

 

 

 

 

Categories EP4