Exposicions orals 1r Trimestre de 4tA

Per fi ja són aquí! Desprès de veure totes les exposicions orals, aquí teniu els resultats! Les nostres companyes ens han exposat temes molt interessants, que ens han encantat i hem pogut aprendre coses noves!

L’Ona ens ha explicat un dels seus millors secrets… que li encanta el formatge! Ens ha explicat tots els tipus de formatge, com es fa i quin és el seu preferit.. però a més a més sabeu que ens ha portat?  Un trosset de formatge per cadascú! Ens ha encantat!

La Marta ens ha explicat quin és el seu animal Preferit, el Husky Siberià. Ens explicat les seves característiques, què menja i d’on són originaris. Marta, ens ha encantat saber tot el que ens has explicat dels Huskys.

La Mireia ens ha explicat qui és el Mago Pop. Vosaltres sabeu qui és? Els i les  alumnes de 4tA sí. La Mireia ens ha explicat d’on és, qui el va ensenyar i quins espectacles ha fet. Sabeu què? La Mireia ha après alguns trucs de màgia, i ens ha fet una petita mostra a l’aula! Ens hem quedat amb els ulls ben oberts, la Mireia és una autèntica Maga!

L’ Ivet és una fan de la festa del Halloween  i així ens ho ha demostrat!. Ens ha explicat moltes coses que no sabíem!. On es va començar a fer aquesta festa i perquè, quines són les costums i què vol dir “Truco o Trato” Voleu saber-ho? Doncs, ja podeu veure el Vídeo!

Categories EP4