L’Aleix Arumí, Dorce i Moreno i les seves exposicions orals.

Durant aquest tercer trimestres l’Aleix Arumí, l’Aleix Dorce i l’Aleix Moreno ens han fet la seva exposició oral. Tots tres han tractat temes ben diferents però molt interessant.

L’Aleix Arumí ens ha fet una exposició oral sobre la N.A.S.A. Ens ha parlat del significat d’aquestes sigles, de quan es va crear i perquè ens serveix. A més ens ha explicat qui són els seus treballadors i moltes característiques i dades sobre els astronautes.

L’Aleix Dorce ens ha fet una exposició oral explicant la seva aventura a la classe d’hípica. Durant aquella tarda va fer un circuit de cons molt llarg amb en Bolero. Li ha agradat molt l’experiència i espera tornar-la a repetir.

L’Aleix Moreno ens ha fet una exposició oral sobre el seu cantant preferit: en Peter Gene Hernández o més conegut com a Bruno Mars. Ens ha parlat d’aquest artista tot traçant un camí des de la infantesa d’aquest fins a l’actualitat. A més, ens fa una recomanació sobre els propers concerts.

Felicitats per la feina feta nois!