Cal·ligrames del 2n trimestre de la classe del Braille

Durant el segon trimestre hem continuat amb les exposicions orals i els cal·ligrames dels nois i noies de 6è. Aquests que trobareu a continuació són els protagonistes del trimestre. Cadascun d’ells s’ha esforçat molt en realitzar aquesta activitat i us convidem a gaudir-los tant com nosaltres.

Les estrelles de la setmana del segon trimestre han estat: la Paula Aracil (“La flor marró”), en Pere Ferrer (“El Pedraforca”), la Ivet Solé (“Vida de cargol”),  l’Emma Cheira (“Els bons amics”), la Gemma Castellà (“La ballarina”), l’Alejandro Navarro (“La solidaritat”), la Júlia Sánchez (“La pau al món”), l’Alexia Ibáñez (“Les mascotes”), en Gerard Morató (“La pilota de bàsquet”),  en Jonathan Díez (“Els ulls”), la Berta Tarradas (“El gat malcarat”) i l’Àlex Duran  (“El meu monstre”).

Felicitats, sou uns artistes!

Categories EP6