Exposicions orals de maig i la del Nil (6èA)

Durant el mes de maig hem tingut les tres darreres exposicions del curs, que també són les últimes d’aquests nois i noies que aviat se’n van del Mogent…
L’Ahnuar, que s’estrenava en això de fer exposicions orals, ens va parlar de Bèlgica i ens va fer venir molta gana parlant-nos dels menjars típics, com les gofres o els bombons… i ens va portar unes galetes molt, molt bones.
Per altra banda vam tenir en Xavier, que ens va introduir en el difícil món dels DJ, del hip hop i del brake dance. Va ser molt interessant i després ens va mostrar uns vídeos del programa America’s Best Dance Crew, amb els que ens vam quedar bocabadats de tan bé com ballaven aquells nois americans.
I per acabar hem de posar el vídeo de l’exposició oral d’en Nil, que per problemes tècnics no vam poder penjar a l’article de febrer, que era quan la va fer. Ara sembla que ja està tot solucionat i per fi podrem gaudir del que ens va explicar sobre la prevenció d’incendis, uns consells molt útils.


Categories EP6