Ràdio Mogent

Ràdio

Ràdio Mogent és un projecte comunicatiu transversal de l’Escola Mogent que ha esdevingut una ambiciosa eina de vertebració de la comunitat educativa alhora que fomenta les capacitats expressives i comunicatives amb la participació de tots els qui formem part de l’escola.

Amb els limitats recursos tècnics dels que disposa una escola, aconseguim emetre durant les 24 hores del dia a través d’internet. Podeu escoltar-nos aquí mateix:

 

Durant l’horari escolar la ràdio sona en directe per la megafonia de l’escola a les hores d’entrada i sortida de les aules. Durant aquest horari la programació és bàsicament musical, combinant algunes càpsules produïdes pels alumnes de 3r i 4t: des de recomanacions literàries fins a recitats de poemes, així com també contes i enigmes.

A partir de dos quarts de 5 és quan comença el gruix de programació pròpia, amb tot tipus de programes temàtics i magazines, escrits, realitzats i produïts pels alumnes de i .

Els caps de setmana la producció pròpia omple matins i tardes, amb repeticions de tots els programes i càpsules.

programacio-radio

Ràdio a la carta:

Per escoltar els programes a la carta, sense esperar la seva emissió, podeu trobar-los a Mixcloud, fent clic a l’enllaç: http://www.mixcloud.com/escolamogent

 


Si el reproductor superior no funciona, o per escoltar l’emissió en directe des del vostre ordinador sense tenir el navegador obert, podeu feu clic a la icona del programa de música que utilitzeu habitualment:

Winamp    Windows Media Player    VideoLAN - VLC    RealPlayer    iTunes

 

© Escola Mogent, en antena des del 2013.
Sense cap dret reservat