Ràdio Mogent

 

Ràdio Mogent és un projecte comunicatiu transversal de l’Escola Mogent que ha esdevingut una ambiciosa eina de vertebració de la comunitat educativa alhora que fomenta les capacitats expressives i comunicatives amb la participació de tots els qui formem part de l’escola.

Amb els limitats recursos tècnics dels que disposa una escola, aconseguim emetre durant les 24 hores del dia a través d’internet. Podeu escoltar-nos aquí mateix:

Si el reproductor superior no funciona, o per escoltar l’emissió en directe des del vostre ordinador sense tenir el navegador obert, podeu feu clic a la icona del programa de música que utilitzeu habitualment:

Winamp    Windows Media Player    VideoLAN - VLC    RealPlayer    iTunes

 

Durant l’horari escolar la ràdio sona en directe per la megafonia de l’escola a les hores d’entrada i sortida de les aules. Durant aquest horari la programació és bàsicament musical, combinant algunes càpsules produïdes pels alumnes de 3r i 4t: des de recomanacions literàries fins a recitats de poemes, així com també contes i enigmes.

A partir de dos quarts de 5 és quan comença el gruix de programació pròpia, amb tot tipus de programes temàtics i magazines, escrits, realitzats i produïts pels alumnes de i .

Els caps de setmana la producció pròpia omple matins i tardes, amb repeticions de tots els programes i càpsules.

 

Ràdio a la carta:

Per escoltar els programes a la carta, sense esperar la seva emissió, podeu trobar-los a Mixcloud, fent clic a l’enllaç: http://www.mixcloud.com/escolamogent

programacio-radio


 

Peticions musicals
Si teniu ganes de sentir una cançó en especial a Ràdio Mogent, ompliu aquest formulari!
Assegureu-vos d'escriure bé el nom de l'artista i el de la cançó. Si no, no la trobarem!

 

© Escola Mogent, en antena des del 2013.
Sense cap dret reservat