Articles de Vídeos

Water Awards 2018 – MogentChannel #EnglishDay2018

Vacances a la Cerdanya

En Joan Guillén de 3r A va anar de vacances a la Cerdanya. Ens explica amb tot detall la seva estada a aquesta comarca del Pirineu tan meravellosa.

Unes quantes exposicions orals de 3r B

Aquí teniu algunes de les exposicions orals que hem fet a 3r B últimament… Hi veureu en Noel, la Martina, en Jan i l’Albert Gómez.

La Thaïs i els guepards

La Thaïs de 3r A ens fa una descripció i un estudi d’aquests felins tan ràpids, els guepards.

Les exposicions orals de gener a 4t B

Aquí teniu les 3 exposicions orals que ens ha deixat el mes de gener. Són les del Joan, l’Aitor i l’Hugo.

Preparant les disfresses!

Als tallers que hem fet dilluns, dimarts i dimecres a la tarda, hem estat treballant de valent!

Els nens de P3 fins a 6è han estat col·laborant per elaborar-se les seves pròpies disfresses per la rua d’aquest divendres!

L’Eric ens sorprèn parlant de barrets

L’Eric Barea és una caixa de sorpreses. Comença l’exposició oral saludant en francès i tot seguit ens endinsa en el món dels barrets: què són, quines parts tenen, la seva història, els diferents tipus… Teniu curiositat

Escolteu-lo, ho fa molt bé!

La Paula i la fotografia

La Paula ens ha parlat sobre la història de la fotografia.

Ens ha explicat l’origen de la paraula, com funciona la cambra fosca, la primera foto,… Fins i tot ens ha portat dues càmeres i ens ha posat un vídeo per poder entendre millor tot allò que ens estava explicant.

Molt bé Paula!

L’Oleguer i la sabana africana

L’Oleguer ens ha fer una exposició oral sobre la sabana africana. Els seus animals preferits són els elefants i els lleons, per això ens ha volgut explicar un munt de curiositats d’un dels hàbitats d’aquests animals.

La Maria i la seva passió pels gats

La Maria ens ha fet una exposició oral dels gats d’allò més interessant. Ens ha explicat l’evolució, la història, les característiques més inesperades i un munt de qualitats d’aquest felí. A més, hem tingut la visita de dos gats a la classe que s’han portat d’allò més més.

Entrega de premis del 1r Festival de Taules de Multiplicar Rock

El passat 10 de gener vam fer l’entrega de premis del «1r Festival de Taules de Multiplicar Rock».

El grup de la taula del 7 en va sortir guanyador, tot i que la resta de grups ho van fer igual de bé.

Vam veure la pel·lícula del festival i també les escenes eliminades del mateix. Nosaltres vam riure molt. I vosaltres?

En Marc ens descobreix el pantà de Sau

Les curiositats d’en Marc Llamas ens han sorprès un cop més. Ens ha fet la seva exposició oral sobre el pantà de Sau, un lloc on sol anar amb la seva família i amics.

L’Arià ens endinsa a la cova d’Anes

L’Arià ens ha fet una exposició oral de la cova d’Anes. Ens ha explicat l’aventura fent d’espeleòleg amb la seva família i un munt de curiositats d’aquest indret natural tan desconegut per tots.

No us la perdeu!

L’Ariadna practica natació

Ja hem començat el segon trimestres i les exposicions orals. La primera companya a fer-nos la seva presentació ha estat l’Ariadna.

Ha volgut compartir amb nosaltres la seva passió per l’esport que practica: la natació. Ha estat una exposició oral molt interessant i hem après un munt de coses.

Felicitats Ariadna!

1r Festival de Taules de Multiplicar Rock

L’última setmana de desembre les nenes i els nens de 3r A van protagonitzar el primer Festival de Taules de Multiplicar Rock. Van escollir un grup i cançó rock i la van fusionar amb una taula de multiplicar.

Realment no és fàcil versionar les taules, i a més amb el ritme del rock, però realment es van esforçar molt i va sortir molt i molt bé. La primera setmana d’inici del segon trimestre vam fer un acte d’entrega de premis d’aquest festival.