Articles de Vídeos

Una nova estrella de la setmana: en Víctor!

En Víctor López ens ha parlat del Megalodó, una espècie de tauró que fa molts anys que es va extingir. Ens ha donat molta informació d’aquest gegantí animal: hem descobert d’on prové el seu nom, les seves característiques, quan es van trobar les restes, el perquè de la seva extinció i la seva tècnica per caçar.

L’exposició oral de l’Ilias

L’Ilias Ben Harch ens ha parlat del futbol, del reglament, de les posicions dels jugadors al camp, de l’entrenador i de l’àrbitre.

Ens ha dit que ell havia jugat a futbol amb la Roca i que li va agradar molt. Va ser molt interessant!

Una nova estrella a 6è B: la Paula!

La Paula León ens ha fet una interessant exposició sobre el canvi climàtic; ens  ha explicat què vol dir aquest concepte, les causes d’aquest canvi, tant artificials com naturals, així com les conseqüències i els compromisos adquirits per diferents països en el Protocol de Kyoto.

La seva explicació ha estat molt entenedora ja que l’ha acompanyada de diferents gràfics, mapes i notícies. I el més important: ha acabat amb allò que podem fer cadascun de nosaltres per contribuir en la millora del nostre planeta.

Supercell, una empresa de videojocs molt particular

L’Arian ens parla de Supercell, una empresa de videojocs.

I també d’una de les seves grans creacions: «Clash Royal»

Acomiadem l’hivern amb aquest recital de poemes!

Els nens de P4 han après un poema relacionat amb l’hivern d’en Josep Carner.

Ho fan molt i molt bé!

En Jonathan ens parla del futbol

A 6è A estem molt esportistes. De l’exposició sobre el bàsquet a una sobre futbol.

En Jonathan, que com podreu comprovar és un gran aficionat al futbol i el practica des de fa temps, ens ha explicat tot el que sap sobre aquest esport i ens ha parlat sobre la seva experiència com a futbolista.

Esperem que puguis continuar jugant-hi i gaudint-ne!

La Martina ens parla de l’Òpera”

La Martina Buded va portar un tema molt original per a la seva exposició oral, l’òpera. És tot un espectacle on els protagonistes tenen unes veus prodigioses. A més a més ens va explicar l’origen de la paraula òpera; voleu saber d’on ve i què significa?

També ens va ensenyar alguns dels compositors més importants i les seves obres més conegudes. Per últim, va seleccionar alguns vídeos de pel·lícules famoses on es fa una menció a l’òpera en algunes de les seves escenes.

L’exposició oral d’en Marc Beltran

En Marc ens ha parlat dels trens, ens ha explicat que els primers trens que hi va haver eren de vapor i que el primer tren que hi va haver a l’Estat va ser el que anava de Barcelona a Mataró. En va passar un vídeo i ens va agradar molt.

Gràcies Marc!!!

En Gerard: un expert en la NBA

En Gerard Morató és un gran entès en bàsquet. És el seu esport preferit. Aquest any ens ha preparat una exposició sobre la NBA. Li agrada tant que ens ha encomanat la seva passió per aquest esport.

Gràcies Gerard!

L’atletisme i les seves especialitats

En Pol Méndez de 4tB ens ha exposat un esport, l’atletisme: la seva història i les seves especialitats. No deixeu de veure la ultraman que va fer el seu cosí al Canadà. Bravo pel Cristian i en Pol, han fet un bon equip.

Busquem el 100

Els alumnes de 2n busquem els números que fan 100.

Mireu que bé que ho fan!

Els cinc sentits

La Martina de 4tB utilitza els cinc sentits per fer-nos una exposició amb molta “sensibilitat”.

Quants fanals hi ha a la Roca del Vallès?

Quan vam començar a treballar el projecte de “La Comarca” cada alumne es va plantejar què volia aprendre i investigar sobre aquest tema.

Hem tingut la sort de trobar la resposta a totes les preguntes que ens havíem plantejat, però n’hi havia una que ens feia ballar el cap: «Quants fanals hi ha a la Roca del Vallès?»

L’exposició oral de l’Abril

Algú s’ha preguntat perquè es van inventar els segells i qui se’ls va inventar? Jo no m’ho havia preguntat mai però l’Abril m’ha fet despertar una gran curiositat pels segells.

A la seva exposició ens ha explicat aquestes coses i més, com per exemple que n’hi ha de formes diverses, que tots són dentats, com es poden desenganxar quan ja s’han utilitzat…

L’exposició oral de l’Anna

L’Anna fa música i toca el piano. Li agrada tant i n’ha après tant que li va semblar un tema fantàstic per fer la seva exposició oral d’aquest curs.

Ens ha explicat les característiques del piano, qui el va inventar, quins són els principals fabricants… però el que més ens ha agradat és quan ha engegat el seu piano elèctric i ens ha tocat un parell de cançons.