Articles de Sortides

Sortida al Parc Art de Cassà de la Selva

Els nens de P4 hem anat d’excursió a visitar un parc molt especial. Hem passejat per dins el parc i hem pogut veure i tocar més de 200 escultures d’artistes diferents. N’hi havia de molt divertides, hi podíem entrar dins o moure-les.

Al bosc del costat hi havia un espai molt “xulo” per jugar.

Els Lleons i els Camions anem a l’Aquàrium

Dijous passat vam anar a l’Aquàrium a veure peixos, taurons, pingüins… i a gaudir tots plegats a Barcelona. Els taurons han estat els animals que més ens han impressionat i ens ha fet molta gràcia veure peixos pallasso com el Nemo i peixos cirurgià, com la Dory.

Aquí teniu unes quantes fotos de la sortida.

Sortida a Granollers

El passat dimarts 21 de febrer els alumnes de 6è vam fer una sortida a Granollers relacionada amb el projecte d’història que estem realitzant.

Les #consignesCarnestoltes2017

Al Rei Carnestoltes hem fet molt de cas, i totes les consignes hem seguit pas a pas!

Moltes fotografies hem fet també! Veureu que, a sobre, ens ho hem passat molt bé!

Els de P5 d’excursió a la Fundació Miró

El passat 19 de gener vam anar a la fundació Miró de Barcelona. Vam poder fer una visita per tota la fundació i vàrem veure obres que havia fet en Joan Miró: hi havia tapissos, escultures i quadres. Ens van agradar molt…

Ara estem investigant més coses sobre ell i també fem d’artistes com ell. Vam aprofitar per anar fins el Parc de l’Escorxador per veure una escultura seva: “La dona i l’ocell”. Tot i que estava en obres ens va agradar molt. És molt gran!!!

Visitem el Museu de la Ciència i de la Tècnica de Terrassa

El mes de novembre, la classe dels Anys 80 i la classe del Circ, de 4t, vam anar a visitar el Museu de la Ciència i Tècnica de Terrassa. Va ser una sortida molt especial ja que ens van explicar moltes coses interessants, que no sabíem, sobre les energies.

Vam realitzar la visita en dos grups i anàvem passant per diferents racons d’energia. Un dels que més ens va agradar va ser l’energia de la sang, on vam provar d’aixecar objectes de diferents maneres.

De visita a la biblioteca del poble

Els Lleons i els Camions hem anat de visita a la biblioteca del poble, hem fullejat contes i hem gaudit de les històries que ens han explicat: El lleó Ernest, Et menjadé, …

Ens hem fet un fart de riure!

Sortida al Parlament

El passat novembre els de 5è vam poder visitar el Parlament, el Parc de la Ciutadella i una escultura de Jaume Plensa anomenada Carmela.

Hem trobat el tió!

Els nens i nenes de P4, tot jugant al parc, ens hem trobat el tió!!!

Mireu, mireu!

Els de 2n per Barcelona

El dia 24 d’octubre els nens i nenes de segon vam anar a Barcelona utilitzant diferents transports: l’autobús, el tren i el metro, per finalitzar amb una volta pel port de Barcelona en Golondrina.

Ens ho vam passar molt bé!

Sortida per La Roca

El dimecres 14 de desembre els alumnes de 6è van fer una sortida pels voltants del poble relacionada amb el projecte d’Història. L’objectiu d’aquesta era conèixer els canvis que ha anat fent el poble des de l’Edat Mitjana fins a l’actualitat.

Cadascun dels nois i noies va investigar i preparar una petita explicació sobre diferents parts del poble (el castell, l’església, el molí, el carrer major i les seves cases, l’antic ajuntament, els hostals del poble, la porxada…) i el dia de la sortida van fer de guies.

Els de 6è celebrem la Setmana de la Ciència a l’Institut

Fa uns dies els alumnes de 6è vam visitar l’Institut de la Roca amb motiu de la celebració de la Setmana de la Ciència.

Els alumnes ens ho vam passar genial i vam aprendre molt.  A continuació trobareu algunes fotografies del que vam fer.

Hem anat a l’Aquàrium

Els taurons i els dofins de P5 hem anat a l’Aquàrium de Barcelona i hem pogut veure molts dels peixos i altres animals que viuen al mar.

Mireu que bé que ens ho vam passar!

Sortida al Cim d’Àligues

La primera sortida d’aquest curs dels nens i nenes de 1r ha estat al Cim d’Àligues.

Ens han ensenyat i explicat moltes coses de les aus rapinyaires. N’hem après un munt i ens ho hem passat genial veient-les volar a la sessió de vol.

Els més petits anem d’excursió!

Els lleons i els camions hem anat d’excursió al Parc de Gualba.

Ha sigut la nostra primera excursió i ens ho hem passat molt bé. Estem tots molt contents d’estar a l’escola i ja som uns mogentins de cap a peus. Per a molts de nosaltres ha sigut el primer cop que anàvem amb autocar, per tant ha estat una sortida molt emocionant des del primer moment.

Aquí en teniu un recull de fotografies.

Esperem que us agradin molt!