Articles de Projectes

Els calçots de 5è

Dins del projecte de Catalunya, els nois i noies de 5è hem fet un treball que ha començat a l’hort i ha acabat a la taula.

El mes de setembre vam plantar, amb l’ajut de l’Esteve Grau, unes cebes que hem anat calçant i que finalment hem collit en format de calçots. El primer que hem fet ha estat un treball d’experimentació fent la dissecció d’un calçot i elaborant un lapbook.

Us deixem el vídeo on expliquen el procés i unes fotos de com hem acabat fent la Calçotada!

Les exposicions del projecte d’energies de 4t A

Al llarg del segon trimestres els nens i nenes de 4t hem treballat el projecte de les energies.

Després de tota la feina feta cada equip es va preparar una exposició oral sobre cada energia. Us animem a que ho veieu perquè és molt interessant.

Bona feina a tots!

Les exposicions orals del Jocs Olímpics

A continuació us deixem totes les exposicions orals que vam fer els equips d’experts del projecte dels Jocs Olímpics de 4t A.

Esperem que us agradin i que apreneu molt!

Sortida al Museu de la Ciència i de la Tècnica

Els alumnes de 4t aquest segon trimestre estem treballant el projecte de les energies. Per aquest motiu vam fer una visita al Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya, a Terrassa. En aquest museu vam aprendre moltes coses que ens serviran pel nostre projecte.

Recorregut de la torxa olímpica – Jocs Olímpics Mogent 2018

A 4t A, la classe dels Jocs Olímpics, aquest mes de desembre i de gener hem encès la torxa i el peveter olímpic pels primers «Jocs Olímpics cooperatius de l’Escola Mogent 2018».

English Day 2018

This year our Mogent Channel showed the Water awards ceremony. 6th graders presented the nominees and the winners, students from 1st grade to 5th grade performed a film and each class represented a different scene of it. However, students from P3 to P5 were in charge of the musical moments.

Hundertwasser a P5 A

Aquí teniu un recull d’imatges del treball que hem fet els nens i nenes de P5 A sobre l’artista Hundertwasser.

Hem descobert Hundertwasser!

El primer trimestre hem descobert un artista molt complert: Hundertwasser. Es defineix com un metge d’edificis ja que els restaurava i els decorava amb molts colors. En les seves obres hi ha col·leccions de transports, edificis molt singulars, cares d’arreu del món i paisatges molt divertits.

Entrega de premis del 1r Festival de Taules de Multiplicar Rock

El passat 10 de gener vam fer l’entrega de premis del «1r Festival de Taules de Multiplicar Rock».

El grup de la taula del 7 en va sortir guanyador, tot i que la resta de grups ho van fer igual de bé.

Vam veure la pel·lícula del festival i també les escenes eliminades del mateix. Nosaltres vam riure molt. I vosaltres?

Fotografies de P5 B «Anem de viatge»

Hem fet moltes fotografies del dia que vam marxar de viatge, mireu, mireu…

Ens visita el mag Gam Tarrés

Al desembre, just abans d’acabar el trimestre, els alumnes de 4t van participar en una activitat ben divertida. El mag Gam Tarrés ha vingut a la nostra classe per a fer un espectacle de màgia.

Ens ha agradat molt poder veure de ben a prop els trucs de màgia!

P5 de visita a l’Aquàrium

Les classes de P5 hem anat a l’Aquàrium.

La classe de P5A són la classe de l’Aquàrium i els de P5B hem volgut acompanyar-los a veure com és l’aquari de Barcelona!

El 1r trimestre dels Dinosaures

Aquí teniu una mostra fotogràfica de les activitats i propostes que hem fet durant aquests primers mesos a l’escola.

Esperem que les gaudiu!

1r Festival de Taules de Multiplicar Rock

L’última setmana de desembre les nenes i els nens de 3r A van protagonitzar el primer Festival de Taules de Multiplicar Rock. Van escollir un grup i cançó rock i la van fusionar amb una taula de multiplicar.

Realment no és fàcil versionar les taules, i a més amb el ritme del rock, però realment es van esforçar molt i va sortir molt i molt bé. La primera setmana d’inici del segon trimestre vam fer un acte d’entrega de premis d’aquest festival.

Els nens i nenes de P5B anem de viatge

Els nens i nenes de la classe dels avions, després d’haver vist quantes coses s’han de fer en un aeroport fins arribar a agafar l’avió, ho hem estat provant i ens ho hem passat molt bé!