Articles de Famílies

El cafè amb la Montse

Ja podeu consultar al calendari de l’escola els dies que tindrà lloc «El cafè amb la Montse». Recordeu que és una reunió informal, sense ordre del dia i que els temes a tractar els proposeu els pares i mares.

A partir d’aquest curs, aquesta trobada serà bianual, així que les dates per aquest curs són les següents:

Eleccions al Consell Escolar

El dia 30 de novembre tindran lloc les Eleccions al Consell Escolar, per escollir els representants dels diferents sectors a l’òrgan de participació de la comunitat educativa en el govern dels centres.

Castanyes i panellets!

Un any més ja ha passat la Castanyada.

Divendres vam convertir l’escola en una pastisseria per fer panellets, panellets i més panellets! De tants panellets que fem, com cada any, en vam portar unes quantes safates a la Fundació el Xiprer. També en vam fer uns quants “de fer bonic” per jugar al racó de la Grangeta.

Reunió general de curs

El proper dijous dia 8 es realitzarà la Reunió General de Curs, que té lloc abans de començar les classes per tal que tots conegueu prèviament el tutor o tutora dels vostres fills.

La reunió constarà d’una part conjunta amb l’Equip Directiu on es tractaran temes d’interès general i seguidament es continuarà amb els tutors per conèixer el treball que es farà a l’aula.

L’horari de la reunió, segons el curs dels vostres fills, és el següent:

  • P4 i P5 a les 17h
  • 1r, 3r i 5è a les 18h
  • 2n, 4t i 6è a les 19h

Els pares de P3 se us convocarà a l’octubre, ja que aquests dies ja esteu tenint entrevistes amb les tutores.

Pel bon funcionament de la reunió us demanem que vingueu sense els vostres fills.

Els pares, mares i avis ens venen a explicar jocs!

Durant aquest trimestre, pares, mares i avis, ens han vingut a explicar jocs que feien quan eren petits. Gràcies a tots ells hem après i viscut en primera persona allò que ells havien fet tantes vegades.

A més de passar-ho pipa, hem vist material antic per poder jugar (monedes, bales, soles de sabata…); tot molt diferent al que tenim ara.

Taller de matemàtiques per a pares i mares – 2016

El passat dimarts 26 d’abril vam oferir, com cada dos anys, un taller de matemàtiques als pares i mares de l’escola, que van tenir l’oportunitat de conèixer de més a prop la metodologia que utilitzem a l’escola i van aprendre les estratègies que utilitzen els nostres alumnes per comprendre les matemàtiques.

Més d’un centenar de pares van assistir a la jornada. L’experiència ha tornat a ser molt positiva per ambdues parts, mestres i pares, així que us agraïm a tots l’assistència i us engresquem a seguir al costat de l’educació dels vostres fills.

 

Inscripcions al taller de matemàtiques per a pares i mares

Tal com us vam informar a les reunions de l’inici de curs, el proper dimarts 26 d’abril de 17h a 18.30h farem un taller adreçat a pares i mares sobre la metodologia en l’àrea de matemàtiques. Us hi esperem!!!

Per assistir al taller cal que feu la inscripció abans del 21 d’abril a:

www.mogent.cat/tallermatematiques

…a infantil estrenem pati!

Els nens i nenes de P3, P4 i P5 estan de sort! Dilluns van estrenar una nova zona del pati amb noves instal·lacions!

Dues muntanyes de pneumàtics de colors, uns carretons molt xulos, uns troncs d’arbre…

I tot gràcies a l’AMPA i la col·laboració dels pares que aquest cap de setmana es van dedicar a instal·lar i posar a punt totes aquestes novetats, a més d’arranjar alguns racons del pati.

Moltes gràcies!!!

Chocolate frosting!

Hello families,

The chocolate class prepared a delicious recipe: chocolate frosting… Mmmm… Yummy!
We had a special cook with us, Laia’s mother, who explained the recipe and their steps. We enjoy mixing the butter, the sugar and the chocolate and decorating the cupcake.
Yummy!!

Enjoy our photos!

La Dolors Homs ens parla de la seva passió: la muntanya

El passat 27 d’octubre vam rebre la visita de la Dolors Homs, la tieta de l’Alina Botey, qui ens va explicar un munt de coses sobre l’Everest. Va ser un dia molt especial perquè ella va fer el trekking fins al camp base del Makalu acompanyant una expedició amb en Ferran Latorre i la Núria Picas.

Els 10 anys en imatges

Volem compartir amb tots vosaltres el vídeo que vam projectar a les diferents reunions generals de curs que vam fer amb totes les famílies fa dues setmanes.

Ens va semblar una bonica forma d’iniciar el curs, recordar amb tots vosaltres els 10 anys d’història del Mogent en un recull d’imatges de moments especials.

Reunió general de curs

El proper dimecres dia 9 es realitzarà la reunió general de curs, que enguany té lloc abans de començar les classes per tal que tots conegueu prèviament el tutor o tutora dels vostres fills.

La reunió constarà d’una part conjunta amb l’Equip Directiu on es tractaran temes d’interès general i seguidament es continuarà amb els tutors per conèixer el treball que es farà a l’aula.

L’horari de la reunió, segons el curs dels vostres fills, és el següent:

  • P4 i P5 a les 17h
  • 2n, 3r i 5è a les 18h
  • 1r, 4t i 6è a les 19h

Pel bon funcionament de la reunió demanem als pares i mares que vingueu sense els vostres fills/es.

El comiat de la Carme Garcia

El dijous 26 de març, alumnes, mestres, personal no docent i famílies, vam acomiadar la nostra mestra i companya Carme Garcia, que va començar una nova etapa a la seva vida: la jubilació!

Des de l’escola tots li desitgem el millor i esperem que ens visiti ben sovint!

Una abraçada ben forta de tot el Mogent!

JORNADA DE PORTES OBERTES

El proper dijous 26 de febrer a les 17.30h, el Mogent obre les portes.

Reunió informativa i visita a l’escola.

“Pizza Tres Alícies”, l’obra de teatre de 5èA

La mare de l’Ainhoa ens han fet arribar l’enregistrament en vídeo de l’obra de teatre de 5èA. El compartim amb vosaltres per si voleu tornar-la a reviure o per si no vau poder venir!