Articles de Exposicions Orals

L’ukelele de la Candela

A la Candela de 3rA els seus pares li van regalar un ukelele. No va ser casualitat, ella estava enamorada d’aquest instrument. Però…vosaltres sabeu què és un ukelele?

Joan Abelló

Sabeu qui és en Joan Abelló i  que si voleu veure algunes de les seves obres heu d’anar a Mollet del Vallès? Doncs, escolteu l’exposició de la Mireia i veureu quantes coses interessants ens va explicar!

El futbol i Messi

Avui en Martí ens ha presentat la seva exposició oral, el tema tracta sobre el futbol perquè diu que li agrada molt i el practica. Entre d’altres coses, ens ha explicat com es juga a futbol, les normes i trets de la vida del seu jugador preferit, en Messi.

L’exposició oral d’en Sergio

En Sergio ens transporta al món de la música, concretament del Heavy Metal que va aparèixer a l’època de la postguerra. Ens ha explicat perquè es va crear, els seus estils i els seus protagonistes principals. Per altra banda, ens ha mostrat diferents bandes de les més conegudes i ens ha ensenyat una maqueta de la guitarra de Metallica.

En Pol ens parla de Stephen Hawking

Un dels fets més trists d’aquest any 2018 ha estat la mort del físic anglès Stephen William Hawking. La seva vida va estar marcada per una terrible malaltia que li va impedir moure el seu cos. A més d’això ha estat considerat una de les persones més intel·ligents del món.

En Martí ens parla dels Scooters

En Martí Gil és un apassionat del món dels scooters. Ell en té un i practica cada dia. A més a més sap fer molts trucs. Per aquest motiu va decidir explicar-nos a tots tot allò que sap i altres coses que va investigar pel seu compte.

La Valèria, els gats i el seu món

La Valèria de 3r A ens ha parlat dels seus gats i de tots en general. Ens explica un munt de coses d’aquests petits felins.

L’Anna i el ballet

L’Anna ens ha fet una exposició oral sobre el ballet. Ha començat a fer aquest esport aquest curs i li està agradant tant que ha volgut invertigar-ne coses i explicar-les a tots els companys.

En Xavi ens acosta al món del pàdel

En Xavi ens ha fet una exposició oral sobre el seu esport preferit, el pàdel. Ens ha explicat un munt de curiositats i fins i tot ens ha portat tota l’equipació.
No us la perdeu!

Exposicions orals del mes d’abril a 4t B

Aquest mes d’abril hem tingut l’oportunitat d’escoltar en Gil parlant del seu viatge a Mèxic.

El Lamborghini

A l’Àlex li agraden els cotxes, sobretot els Lamborghini. A la seva exposició oral ens ha explicat els aventatges i els inconvenients que podem trobar-nos si ens en volem comprar un. Escolteu, escolteu!

Les exposicions orals de 6è B

Aquí podeu visualitzar les diferents exposicions orals de 6è B del segon trimestre.

Són molt interessants!

En Pau ens parla de la vila medieval de Carcassonne

Carcassonne és una vila medieval situada al sud est de França.  Té molta història i és molt coneguda per tothom. En Pau Escobosa va fer un viatge i en té molts bons records.

Ens va explicar moltes coses interessants i tota la classe el va felicitar.

L’Adrià Extremera i l’univers

L’Adrià ens convida a la seva nau espacial per explicar-nos l’origen de l’univers, la via làctia i el sistema solar. Aquesta exposició ens va agradar molt a tots i teníem moltes preguntes per fer-li.

Si voleu saber-ne més només heu de veure el vídeo.

La Txell i la ciutat de Londres

La Txell té moltes ganes de viatjar a Londres i per això va crear un Tour per aquesta ciutat tan diversa. Ens va endinsar dins de la ciutat tot explicant la seva situació, els monuments més rellevants, l’esport més important, menjars típics i curiositats de Londres.

Si esteu pensant de visitar Londres, no dubteu en veure aquest vídeo!