Articles de Exposicions Orals

En Vincent explora l’Antàrtida

En Vincent és un alumne molt curiós, al que li agrada molt viatjar. Aquest cop, amb la seva exposició oral, ens ha volgut portar a passar una mica de fred a l’Antàrtida. Ha compartit moltes dades interessants amb nosaltres.

Desitgem que el viatge us agradi tant com a nosaltres!

La Marina i Japó

La Marina ens ha fet una exposició oral sobre Japó.

Ens ha explicat curiositats tan interessants sobre aquest país que ens ha fet venir ganes de conèixer-lo més de prop. Fins i tot ha fet una maqueta del país d’allò més treballada! No us la perdeu…

A la Georgina li agrada el Tibidabo

Comencem amb les exposicions orals de 5è A.

Sabíeu que ben a prop de casa tenim un parc d’atraccions amb molta història? La Georgina us explicarà un munt de coses molt interessants del Tibidabo a partir de les seves experiències.

Esperem que en gaudiu tant com nosaltres!

La Paula i el ball

La Paula ens ha fet una exposició oral sobre el ball, ja que és la seva gran afició. Ens ha exposat en què consisteixen diferents tipus de ball, ens ha explicat els seus preferits i fins i tot ens ha posat dos vídeos de les seves classes de ball.

Ha estat molt interessant, no us ho perdeu.

L’Arnau a Viena

L’Arnau de 3rA fa temps va anar a Viena amb la seva família. En guarda molt bons records, del seu viatge.

Ens parla de la ciutat i dels seus encants.

En Martí i la xocolata

En Martí ha fet la primera exposició oral del curs. Ens ha parlat d’un tema molt dolç, de la xocolata. Ens ha explicat d’on ve, com s’elabora, els diferentes tipus… i fins i tot ha anat al museu i ens n’ha ensenyat algunes fotos!

Descobrint a «Kiss»

L’Oscar de 3r A ha fet la seva exposició oral del grup de Rock «Kiss».

Ens parla d’aquest famós grup dels anys 70 i 80. Van ser els primers a maquillar-se a les seves actuacions i ens explica aquest fet.

En Martí a l’univers

En Martí de 3r A ens parla sobre l’univers.

De la seva formació, dels planetes del nostre sistema i en general d’un munt de coses super interessants.

La Marta i els gats

A la Marta de 3r A li agraden els gats.

Fa poc que conviu amb un i ens explica algunes coses sobre aquests mamífers tan simpàtics.

En Dani i les tempestes

En Dani de 3rA ens explica els diferents tipus de tempestes que tenim a la Terra… i també fora!

La Lupe ens parla dels youtubers

Fa uns anys que anem veient com el fenomen YouTube està creixent d’una manera impressionant. Són moltes les persones que dediquen part del seu dia a dia veure vídeos dins de l’univers YouTube. A més a més hi ha molta gent que crea un canal i puja vídeos periòdicament, són els anomenats “youtubers”.

La Lupe Maida en sap molt del YouTube i d’alguns dels youtubers més importants. Va voler compartir amb tots nosaltres algunes curiositats.

L’Enzo ens parla de la ràdio

Encara que els anys vagin passant i les tecnologies siguin cada vegada més sofisticades, no ens podem oblidar d’alguns objectes com la ràdio. En el seu moment va ser tota una revolució tecnològica i molt poca gent es podia permetre tenir-ne una. Avui en dia amb tots els avenços que van sortint la ràdio ha passat a un segon pla, tot i que per molta gent continua sent un imprescindible en el seu dia a dia.

L’Enzo Lunar va voler compartir amb tots nosaltres la seva afició per aquest invent i ens va explicar moltes coses interessants.

En Pol ens parla d’en Marc Màrquez

En Marc Màrquez és tot un campió de motociclisme. Des de ben jove que ja guanyava curses i ràpidament es va convertir en un dels millors pilots que hi ha actualment.

En Pol López ens va explicar moltes dades de la seva vida, els seus inicis, i tots el títols que ha guanyat.

La Carlota i els minerals

A partir d’una col·lecció de minerals amb molta història la Carlota ens explica moltes coses dels minerals i les seves característiques.

L’Arnau ens parla del tennis

El tennis és un dels esports més coneguts i apassionants que existeixen. És molt popular i cada vegada compta amb més seguidors. L’Arnau Guanter practica el tennis habitualment i va voler compartir amb tots nosaltres els seus coneixements d’aquest esport de raqueta. Ens va explicar moltes coses interessants, com el seu origen, els campionats més importants, els jugadors amb més títols, el peculiar sistema de puntuació…