Articles de Educació Física

Els Camions ens convertim en pingüins

Durant el projecte dels pingüins, els Camions vam deixar el remolc i les rodes a la classe per anar a l’aula de psicomotricitat, i convertir-nos en aquests animals tan simpàtics i divertits.

Mireu, mireu com ho fem!

Alumnes de 1r a Educació Física: futur viatge a la lluna?

Aquest primer trimestre els astronautes i els robots han saltat, girat i desplaçat d’infinites i originals maneres. A més, comencen a comunicar-se amb èxit utilitzant només el cos. Vaja! Preparats per complir la futura excursió a la lluna amb l’Avel·lina i la Raquel!

Nova York i Experiments a Educació Física

Per moure’s per Nova York i per fer experiments, es necessiten eines per comunicar-se, parlar, escoltar…  S’ha notat la seva experiència a l’hora de resoldre reptes cooperatius de passada i recepció de pilotes i per ajudar a companys a l’hora de girar.

Dinosaures i científics a Educació Física

Aquest segon trimestre els alumnes de 2n han seguit descobrint. Tenen al seu abast una quantitat tan gran de salts i girs que els fa possible passar per on molts científics i dinosaures no poden. A més, com podreu veure, expliquen fantàstiques històries amb el cos que els converteixen en autèntics artistes.

Star Wars i Nova Zelanda a Educació Física. Amaguen alguna cosa?

La classe d’Star Wars i la de Nova Zelanda, han seguit la bona dinàmica del primer trimestre i han aconseguit molts reptes cooperatius relacionats amb el bàsquet i handbol. També han superat nivells individuals.  Potser amaguen algun secret i tenen poders que només posseeixen aquells que venen d’una altra galàxia!

Artistes de 4t a Educació Física

Què s’ha de dir de la classe del Circ i la dels Anys 80? Artistes que saben que tindran èxit! Tots i cadascun d’ells tenen múltiples qualitats per aconseguir reptes individuals de precisió amb diferents pilotes i parts del cos o d’encistellar. També per posar-se d’acord i aconseguir reptes d’equip relacionats amb esports col·lectius o per inventar-se fantàstiques coreografies.

Somnis i Braille a Educació Física, mamma mia!

Somiar i escriure braille… MAMMA MIA, quin gran combinació! Capaços de cooperar per aconseguir reptes de salts a corda i nivells d’esports d’equip basats amb el bàsquet o futbol.  A part, com podreu veure, gran coreografia feta amb pessics de tots i totes. El que ens espera, QUINS NERVIS!

Braille i Somnis a Educació Física

Sensibles personalitats especialitzades en somnis i futurs experts del llenguatge Braille, han treballat la cursa de tanques, el llançament de pes i les curses d’orientació en espais amplis.

A continuació podeu veure una petita mostra del què han fet a les sessions.

Star Wars i Nova Zelanda a Educació Física

Curiosos personatges vinguts d’una galàxia molt llunyana i persones provinents de l’altra punta del món, han demostrat les seves habilitats a l’hora d’Educació Física per obtenir millores en el salt de llargada i cursa de tanques. També per treballar en grup i  orientar-se amb l’ajuda d’un mapa per identificar-hi objectes estranys.

A continuació podeu veure una petita mostra del què han fet a les sessions.

Els 80 i el Circ a Educació Física

Els pallassos, malabaristes, saltimbanquis, l’Espinete, l’Epi, en Blas… no han parat de millorar. Han demostrat que quan treballen en equip aconsegueixen el què volen!

Durant les hores d’Educació Física han superat un munt de nivells de trepes i d’equilibris sobre peces diferents. A més, són experts a l’hora  d’identificar la dreta i esquerra dels altres.

A continuació una petita mostra del què han fet a les sessions.

Astronautes i robots a Educació Física

Aquest primer trimestre els astronautes i els robots han arribat al planeta terra. Durant les hores d’Educació Física han treballat el cantó dominant del cos i els equilibris amb bancs i xanques.

A continuació podeu veure una petita mostra del què han fet a les sessions.

Científics i dinosaures a Educació Física

Els científics han millorat dia rere dia gràcies als seus càlculs mil·limètrics  i els dinosaures per la seva bona voluntat i ganes de treballar en equip. Durant les hores d’Educació Física han treballat equilibris complicats amb bancs i xanques portant un coixí dalt del cap i també s’han convertit en veritables experts en reconèixer la seva mà dreta i esquerra.

A continuació podeu veure una petita mostra del què han fet a les sessions.

Experiments i Nova York a Educació Física

Aquest primer trimestre els alumnes de Nova York i de la classe dels experiments no han perdut el temps i han avançat moltíssim. Durant l’hora d’Educació Física han treballat els equilibris per desplaçar-se d’un cantó a l’altre i l’orientació a partir dels companys o objectes.

A continuació una petita mostra del què han fet a les sessions.

A 5è, beisbol

Com es nota que l’any vinent seran els més grans de l’escola.

En pocs dies s’han convertit en futures estrelles del beisbol. Colpegen, defensen i ataquen com mai s’ha vist.

Una autèntica meravella!

A 4t ens passem la pilota i maregem el defensor

A més dels jocs, els futurs alumnes de cinquè intenten encadenar 10 passades seguides amb oposició. No sempre ho aconsegueixen degut a la persona que defensa.

A més, s’esforcen per cooperar i aconseguir els reptes que se’ls proposen.

L’any vinent a Cicle Superior!