Articles de Educació Física

Braille i Somnis a Educació Física

Sensibles personalitats especialitzades en somnis i futurs experts del llenguatge Braille, han treballat la cursa de tanques, el llançament de pes i les curses d’orientació en espais amplis.

A continuació podeu veure una petita mostra del què han fet a les sessions.

Star Wars i Nova Zelanda a Educació Física

Curiosos personatges vinguts d’una galàxia molt llunyana i persones provinents de l’altra punta del món, han demostrat les seves habilitats a l’hora d’Educació Física per obtenir millores en el salt de llargada i cursa de tanques. També per treballar en grup i  orientar-se amb l’ajuda d’un mapa per identificar-hi objectes estranys.

A continuació podeu veure una petita mostra del què han fet a les sessions.

Els 80 i el Circ a Educació Física

Els pallassos, malabaristes, saltimbanquis, l’Espinete, l’Epi, en Blas… no han parat de millorar. Han demostrat que quan treballen en equip aconsegueixen el què volen!

Durant les hores d’Educació Física han superat un munt de nivells de trepes i d’equilibris sobre peces diferents. A més, són experts a l’hora  d’identificar la dreta i esquerra dels altres.

A continuació una petita mostra del què han fet a les sessions.

Astronautes i robots a Educació Física

Aquest primer trimestre els astronautes i els robots han arribat al planeta terra. Durant les hores d’Educació Física han treballat el cantó dominant del cos i els equilibris amb bancs i xanques.

A continuació podeu veure una petita mostra del què han fet a les sessions.

Científics i dinosaures a Educació Física

Els científics han millorat dia rere dia gràcies als seus càlculs mil·limètrics  i els dinosaures per la seva bona voluntat i ganes de treballar en equip. Durant les hores d’Educació Física han treballat equilibris complicats amb bancs i xanques portant un coixí dalt del cap i també s’han convertit en veritables experts en reconèixer la seva mà dreta i esquerra.

A continuació podeu veure una petita mostra del què han fet a les sessions.

Experiments i Nova York a Educació Física

Aquest primer trimestre els alumnes de Nova York i de la classe dels experiments no han perdut el temps i han avançat moltíssim. Durant l’hora d’Educació Física han treballat els equilibris per desplaçar-se d’un cantó a l’altre i l’orientació a partir dels companys o objectes.

A continuació una petita mostra del què han fet a les sessions.

A 5è, beisbol

Com es nota que l’any vinent seran els més grans de l’escola.

En pocs dies s’han convertit en futures estrelles del beisbol. Colpegen, defensen i ataquen com mai s’ha vist.

Una autèntica meravella!

A 4t ens passem la pilota i maregem el defensor

A més dels jocs, els futurs alumnes de cinquè intenten encadenar 10 passades seguides amb oposició. No sempre ho aconsegueixen degut a la persona que defensa.

A més, s’esforcen per cooperar i aconseguir els reptes que se’ls proposen.

L’any vinent a Cicle Superior!

A segon ens hem passat amb èxit pilotes de diferent mida

A més dels jocs, els futurs alumnes de tercer, han estat perfeccionant les passades sense oposició.

Treballant per parelles poden encadenar 10 passades o xuts seguits sense haver de sortir d’un cercle per agafar-les. A més, individualment llencen diferents pilotes i les agafen sense problemes: amb bot, sense… Aquí teniu unes fotos!

A primer llencem i controlem pilotes i cercles

A més dels jocs, els futurs alumnes de segon, s’estan convertint en experts dominadors de la pilota.

Es mouen controlant-les per espais complicats i també les poden llençar juntament amb cercles a distàncies llunyanes.

Mireu les fotos!

Trobades esportives amb l’Escola Pilar Mestres

Les setmanes de juny a l’Escola Mogent són sinònim de trobada amb l’Escola Pilar Mestres. Des de fa uns anys, els alumnes de 3r i de 5è es troben per tenir una jornada de jocs.

Mentre que els de 3r del Pilar Mestres visiten la nostra escola per treballar reptes cooperatius, els de 5è visiten la seva per treballar esports i jocs d’oposició.

Els pares, mares i avis ens venen a explicar jocs!

Durant aquest trimestre, pares, mares i avis, ens han vingut a explicar jocs que feien quan eren petits. Gràcies a tots ells hem après i viscut en primera persona allò que ells havien fet tantes vegades.

A més de passar-ho pipa, hem vist material antic per poder jugar (monedes, bales, soles de sabata…); tot molt diferent al que tenim ara.

Jocs tradicionals de primer a sisè!

Tots els alumnes de l’escola, durant aquest trimestre, han treballat jocs de xapes i patacons. Han pogut reviure l’experiència que abans els pares i avis tenien quan guanyaven o perdien; la de donar o rebre material per haver tret un resultat o altre. D’aquesta manera, s’intenta que els alumnes, en un futur, tinguin més facilitat per acceptar la derrota o siguin més respectuosos amb l’altre quan es guanya.

A 2n som uns experts saltadors

Els alumnes de segon som experts en fer salts i girs consecutius per superar diferents objectes sense parar. En un obrir i tancar d’ulls tenim una resposta diferent.

De la mateixa manera, i mentre ens inspirem amb una cançó, expliquem amb el cos fantàstiques històries. Una autèntica obra d’art!

Els saltimbanquis de 1r

Els alumnes de primer ens hem convertit en veritables saltimbanquis capaços de moure’ns, girar i saltar per diferents espais.

També, mentre seguim una pulsació musical, som capaços de dirigir amb el nostre cos un conjunt de persones sense haver d’obrir la boca; una tasca dificilíssima!